Nyitóoldal
Hírekmagyar

english

deutsch

Русский
Faiskolai Börze 2017

  

A Magyar Díszfaiskolások Egyesülete tisztelettel meghívja Önt/Önöket, Közép- és Kelet-Európa faiskoláinak rangos szakkiállítására, melyet 2017. szeptember 14-15-én  (csütörtök-péntek) immár 24. alkalommal rendez meg Szombathelyen az Arena Savaria Sportcsarnokban. A hazai kiállítók mellett egyre több külföldi is képviselteti magát. 

 

 

A 2016 évi  Faiskolai börzén 64 magyar és 14 külföldi (Belgium, Csehország, Dánia, Hollandia, Németország, Olaszország) kiállító vett részt nettó 1.250 m2-en. A kiállításon bemutatásra kerültek faiskolai növények, évelők, szaporítóanyagok, műtrágyák, növényvédő szerek, termesztőközegek, kertészeti gépek, öntözőberendezések, kertészeti kellékek, park- és kertépítészeti anyagok, faiskolai segéd- és csomagolóanyagok. A börzét mintegy 950 szakmai látogató (ebből 150 kertésztanuló) és 150 érdeklődő tekintette meg.   

Szerettel hívunk és várunk minden faiskolást, kertészeti áruház tulajdonost, nagy- és kiskereskedőt, kert- és parképítőt, valamint növénykedvelő érdeklődőt a 24. Faiskolai börzénken. 


Meghívó letöltése

Amennyiben kiállítóként szeretne részt venni a börzén, kérjük szíveskedjen az alább letölthető Jelentkezési lapot 2017. július 31-ig az Egyesület bármelyik elérhetőségére eljuttatni. 

Jelentkezési lap:      (DOC)       (PDF) 


A szakmai látogatók belépése regisztrációval ingyenes.
A regisztráció történhet a helyszínen, vagy a letölthető regisztrációs lap  előzetes kitöltésével és helyszíni leadásával.
Regisztrációs lap:
     (DOC)       (PDF) 


Látogató meghívó letöltése

 


Nyitva tartás: 09-17 óra 

 

Bízunk benne, hogy megtisztelnek bennünket részvételükkel. 

 

 Faiskolai Börze 2017 katalógus lapozható

 

Faiskolai Börze 2017 Katalógus (PDF)

 

Képek a 2016 évi faiskolai börzérőlSzékhely, postacím: 9700 Szombathely, Béke tér 1. Telefon: +36 30/372-53-28 E-mail: