Startseite
Aktuellesmagyar

english

deutsch

Русский
CONSTRUMA Kert 2018

Kedves Kollégák!

 

Mint bizonyára tudjátok április 11-15. között a CONSTRUMA Kert keretén belül a X. Magyar Kertépítőverseny-el és Show-al, valamint a EuroSkills hazai döntőjével ágazatunk megjelenik a kiállításon.

Az AMC támogatásával és a MAKESZISZ koordinálásával épülnek fel a szakközépiskolások kertjei a X. Magyar Ketépítőversenyen.

A EuroSkills hazai döntőjének együttműködő partnerei: MKIK, NAK, Leier Hungária Kft, Andreas Stihl Kereskedelmi Kft, Augsberger Gyepszőnyeg Kft, Főkert Nonprofit Zrt, Dörken Kft, Prenor Kft, Fiskars.

 

Minden társszervezetünknek biztosítunk standunknál megjelenést, illetve szeretettel várunk mindenkit látogatóként a versenyeken, továbbá támogatóként a EuroSkills versenyen! A EuroSkills verseny április 11-én kezdődik és április 13-án ér véget 14.00-kor az ünnepélyes eredményhirdetéssel és díjátadóval. Kérjük szíves visszajelzéseteket a részvételt illetően!

 

Továbbá április 13-án kerül megrendezésre a Green City konferencia Alakuló Zöld városok címmel, a konferencia az EU Green Week partnerrendezvénye, melyre szintén szeretettel várunk mindenkit!

 

 

Üdvözlettel,

Kuszmann Noémi

Titkár

Office Manager

 

MAKEOSZ

Magyar Kertépítők Országos Szövetsége

Association of Landscape Contractors of Hungary

+36205571196

Postacím: 2822 Szomor, Kodály u. 10.

https://www.facebook.com/makeosz.kertepitokorszagosszovetsege?ref=hl

www.makeosz.huSzékhely, postacím: 9700 Szombathely, Béke tér 1. Telefon: +36 30/372-53-28 E-mail: