Вступная страницаe
Новостиmagyar

english

deutsch

Русский
Hungarogreen 2020 konferencia

Szeptember 8-án került megrendezésre a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete és a Magyar Díszfaiskolások Egyesülete közös szervezésében meghirdetett Hungarogreen 2020 konferencia.

replicas de relojes

A több mint száz résztvevőt egyesületünk elnöke, Rónai Gergely köszöntötte, majd Dr. Nagy István agrárminiszter nyitotta meg a rendezvényt.

relojes imitacion

osmrtnic livno smrtovnice

 

Együttműködési megállapodás aláírására került sor a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete és az Országos Erdészeti Egyesület között, a két elnök Dr. Orlóci László és Kiss László közreműködésével.

Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke mutatta be egyelőre digitális változatban, de hamarosan nyomtatásban is megjelenő Magyar fajták c. kiadványt.

Dr. Orlóci László a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete elnöke a zöld szakma nevében köszöntötte nyugdíjba orologi replica vonulása alkalmából Biza Klára szakújságírót, a Kertészet és Szőlészet volt főszerkesztőjét. 

A konferencián az alábbi előadások hanzottak el:

-         Köszöntő, bevezetés - Lukács Zoltán (NAK Díszkertész alosztály vezetője)    

-         Miért fontos a Zöld Kerettörvény? - Dr. Schneller Domonkos (Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár)

-         A fagyott zene felolvasztása, avagy a zöldfelület-gazdálkodás szabályozási dilemmái - Dr. Dömötör Tamás (Miniszterelnökség, kormányfőtanácsos, településfejlesztési referens)

-          Zöldinfrastruktúra és zöldfelület gazdálkodás a felsőoktatásban- Dr. Fekete Albert (egyetemi tanár, SZIE Tájépítészeti és Településtervezési Kar)

-         Szemléletmódok, szemléletváltás - Somorjai-Tamássy Zsolt (Green City és MAKEOSZ Green City Tagozat)

-         Budapest zöldfelület gazdálkodását befolyásoló fővárosi jogszabályok reformja- Bardóczi Sándor (Budapest főtájépítésze)

-         A zöldfelület gazdálkodási kutatások jövője - Dr. Orlóci László - Dr. Fári Miklós Gábor (NAIK GYDKI, Debreceni Egyetem ÁTK)

-         FŐKERT Nonprofit Zrt. favédelmet ellátó szakfelügyeleti rendszer bemutatása - Szaller Vilmos (főosztályvezető, FŐKERT)

-         A zöldfelület gazdálkodás újabb kihívásai Hévízen - Laczkó Mária (kertészmérnök, GAMESZ Hévíz)

-         A zöldfelület gazdálkodás társadalmi kapcsolatai - Zsolnai Balázs (kertészmérnök, 10millióFa országos közösség)

-         A konferencia idején megrendezett egész napos Euro Skills Kertépítő Válogató Verseny eredményhirdetése - Kosztka Ernő (MAKEOSZ)

 

A konferenciáról képek a honlapunkon, a galéria menüpont alatt tekinthetők meg.

http://fakertesz.hu/index.php?op=kep&ktid=45

 

Az előadások anyaga a  Dokumentumok menüpont Előadások könyvtárban találhatók.

Székhely, postacím: 9700 Szombathely, Béke tér 1. Telefon: +36 30/372-53-28 E-mail: