Nyitóoldalmagyar

english

deutsch

Русский
Díszfák, díszcserjék védelme

 

Szerző: Dr. Maráczi László

Kiadó: Nyugat- dunántúli Díszfaiskolások Egyesülete

Megjelenés helye, ideje: Szombathely, 2013.
Formátum: B5 (24 x 18cm)
Borító: keménytáblás
Kötés: cérnafűzött
Oldalszám: 626
Fogyasztói ár: 9.000,- Ft

/5 db felett 7400,- Ft/

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece

 

Ez a szakkönyv átfogó fake watches képet ad a hazai díszfaiskolákban termesztett, és a kereskedelmi forgalomban kapható legfontosabb díszfák, díszcserjék kártevőiről és kórokozóiról, valamint a környezeti tényezők és az emberi tevékenység okozta károkról egyaránt. A mű a kiadás idejére vonatkoztatva naprakész információkat tartalmaz az utóbbi években hazánkban is azonosított, jövevény kártevőkről és kórokozókról is. Számtalan fotón mutatja be a 

audemars piguet replica legfontosabb károsítókat, kár- és kórképeket, könnyebbé téve ezzel a beazonosításukat. A termelő kertészek mellett nagy haszonnal forgathatják a faiskolai árudások, kertépítők és parkfenntartók, de akár a kerttulajdonosok is.

A szerző, dr. Maráczi László több mint 3 évtizede dolgozik a díszfaiskolai növényvédelem területén, nyugdíjasként is aktívan kutatja a károsítókat, rendszeresen publikál hazai és külföldi szaklapokban. Szakmai életútjának, sokoldalú ismereteinek és alaposságának köszönhetően nemcsak elméletben,replika órák hanem a gyakorlatban is jól ismeri a díszfaiskolákban felmerülő növényvédelmi, élettani és technológiai problémákat, amelyekre jól kidolgozott, a magyarországi termelői gyakorlatban bevált megoldásokat, technológiákat ajánl átfogó művében.


 

 
replika klockor
Székhely, postacím: 9700 Szombathely, Béke tér 1. Telefon: +36 30/372-53-28 E-mail: