Вступная страницаemagyar

english

deutsch

Русский
Évelő dísznövények - ELFOGYOTT!

rolex orologi replica

omega replica

ELFOGYOTT!

Replica Horloges

Szerző: Zsohár Csaba - Zsohárné Ambrus Mária
Kiadó: Botanika Kft.
Megjelenés helye, ideje: Budapest, 2006, 3. változatlan kiadás.
Formátum: A5
Borító: puhatáblás
Kötés: fűzött
Oldalszám: 132
Fogyasztói ár: 2.500,- Ft


replica watches

 Előszó
A parkokba, kertekbe replica watches uk ültetett növények közül kiemelkedő szín-, forma-, illatgazdagságot kínálnak az évelők. A növények gondos összeválogatásával tavasztól őszig díszítő virágágyat lehet kialakítani.
A kertészetek és a faiskolák a növekvő igények miatt egyre nagyobb mennyiségben termesztik az évelő dísznövényeket. Faj- és fajta választékuk folyamatosan bővül. Felhasználásukat támogatja e könyv azzal, hogy 600 olyan évelőt mutat be színes képpel, valamint Zsohár Csaba és Zsohárné Ambrus Mária rövid növényismertetőjével, amelyek Magyarországon beszerezhetők, eredményesen termeszthetők és alkalmazhatók. Az eredményes alkalmazást a termőhelyi igények ismertetése, az alapfajok előfordulási helyének jellemzése, valamint a könyv végén található táblázatok segítik. A növények legfontosabb tulajdonságait szimbolikus jelek is mutatják.
A növények nevei a jelenleg érvényes nevezéktan (Priszter: Növényneveink, 1998) alapján szerepelnek a könyvben. Ez néhány növény esetében eltér a gyakorlatban megszokottól. A megváltozott névre utal a képek alatti felkiáltójel. A szinonim nevek a jelenleg érvényes nevekkel együtt a könyv elején szereplő táblázatban találhatók.

Dr. Maráczi László

fake rolex

prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece

 

 
Székhely, postacím: 9700 Szombathely, Béke tér 1. Telefon: +36 30/372-53-28 E-mail: