Welcome to our website!

  • Address H-9700 Szombathely, Béke tér 1.

  • E-mail info@fakertesz.hu

  • Phone +36 30 372-5328

News

ENA - SUMMER MEETING

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk a házigazdái az ENA (Európai Faiskolák Szövetsége) nyári közgyűlésének Budapesten.

Details

KÖZÖSSÉGI MARKETING ÉS INNOVÁCIÓS ALAP

AZ AGRÁRMINISZTER 29/2024. (IV. 30.) AM RENDELETE A KÖZÖSSÉGI MARKETING ÉS INNOVÁCIÓS ALAPBA  TÖRTÉNŐ BEFIZETÉSRŐL SZÓLÓ PIACSZERVEZÉSI INTÉZKEDÉS KITERJESZTÉSÉRŐL. A RENDELET MEGNYITÁSA (.PDF)

A marketing és innovációs hozzájárulást minden dísznövény termékekkel foglalkozó, Magyarország területén működő termelő, szolgáltató, kereskedő és egyéb kategóriába eső tevékenységet végző, jogi vagy természetes személyre kötelezően írja elő a rendelet.

Details

ARBOR BULI

ÖREGDIÁK TALÁLKOZÓ A VILLÁNYI ÚTON 2024. MÁJUS 25. K ÉPÜLET

Az elmúlt 100 évben kertész, lecsós, parkász lettél, vagy az egyetemen dolgoztál? Akkor itt a helyed velünk az első Arbor Bulin, a nagyszabású öregdiák találkozón, melynek régi egyetemünk és a Budai Arborétum ad otthont!

Details

Virágos Magyarország: közel 80 szakmai díj talál gazdára

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek.

Details

Időszerű növényvédelmi teendők a közterületeken

Zsigó György hírlevele, melyből az időszerű növényvédelmi teendőkről, a vadgesztenyelevél-aknázómoly rajzási adatairól, a levéltetvek megjelenéséről és védekezési lehetőségekről, illetve arról számol be, hogy ismét működik a csalomoncsapdak.hu webshopja.

Details